alt

     
 

Referat af budgetmøde

22. marts 2024

Budgetudkast

2024-25

 
Nørreport Kollegiet
     
 

Lejligheder i
centrum af Aarhus

Velkommen til Nørreport Kollegiet. Her findes der flere forskellige typer af 1, 1½ og 2-værelseslejligheder. Med en beliggenhed i centrum af Aarhus med Aarhus Domkirke og havnen kun en kort gåtur væk, oplever du det pulserende byliv lige fra du træder udenfor døren. På cykel når du nemt og bekvemt rundt til dine gøremål i byen, og mange af de Aarhusianske uddannelsesinstitutioner er beliggende indenfor en radius af 2 kilometer. Her har du altså, alt hvad du behøver tæt på. Mange benytter DOKK1's lokaler til koncentreret studietid. Du behøver ikke at gå langt med dine indkøbsposer, og orker du ikke lige at lave mad, så er et væld af spisesteder lige indenfor rækkevidde.

Beliggenhed: Nørreport 24, 8000 Aarhus C, Se på kort

 
     
 

Boligerne

På Nørreport Kollegiet findes der:
3 stk. 1-værelseslejligheder på ca. 37 m2
9 stk. 1½-værelseslejligheder på ca. 37-41 m2
6 stk. 2-værelseslejligheder på ca. 48 m2 

1-værelses lejligheder: Er beliggende i stueplan, på 1. sal og på 2. sal og vender ud mod Nørreport. 1½- og 2-væreleselejligheder: Vender ud mod enten Nørreport, eller gårdhaven. Alle lejlighederne er med eget køkken, toilet og bad. Laminatgulv, som ligner lyse plankegulve. Der er faste skabe i køkkenet samt ovn, komfur og køleskab. 
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: 
Ubegrænset internet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs. Beboere der flytter ind efter d. 1.7.2022 må ikke ryge i egen bolig.
Husdyr: Er ikke tilladt på kollegiet.

Plantegninger og energimærke

alt

 

 

Nørreport Kollegiet
Cykelafstande Nørreport Kollegiet

Fællesfaciliteter 

    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet
    Nørreport Kollegiet

Fællesrum

Fællesrummet er beliggende i kælderen og består af et stort køkken og to store stuer. Den ene stue er en tv stue mens den anden primært bruges til spisning. Her er bordfodbold og diverse brætspil. Fællesrummet er det naturlige samlingspunkt for kollegiets beboere når er er fest og andre arrangementer, men kan også bookes til private arrangementer. Se regler for brug af fællesrummet i beboermappen, som du finder i topmenuen.

Gæsteværelse

Har du overnattende gæster har kollegiet et gæsteværelse i kælderen. Gæsteværelset kan bookes. Der er en dobbeltseng samt to gæstesenge, der kan slås ud. Se regler for brug af gæsteværelset i beboermappen, som du finder i topmenuen.

Havedag og rengøringsdag

Der bliver af og til arrangeret nogle aktiviteter som alle må deltage i. Have og rengøringsdagen er obligatorisk for alle beboere. Her friske gårdhaven op og gøres klar til sommeren og kollegiet gøres grundigt rent. Nogle gange arrangerer afdelingsbestyrelsen og de fremmødte pizzahygge efter rengøringen. Det kan også være der sluttes af med en fest - det er beboerne, der bestemmer hvilke aktiviteter, der skal være på kollegiet :-)

Nørreport Kollegiet
Nørreport Kollegiet